Om klubben / Formanden har ordet

Formanden har ordet

Oktober 2018
 
Den dejlige danske sommer vil ingen ende tage, og i år kan vi ikke give vejret skylden, hvis vi ikke har fået kørt i vores elskede gamle biler. For mit vedkommende er det ikke blevet tilså mange ture grundet travlhed på værkstedet, men jeg ved, at Margit, Helle, Jacob, Michael og Per har været til træf både i Frankfurt- Würzburg Klubben og i Bremerhaven, men det skriver Per om inde i bladet.

Vi har netop afholdt vores eget 35. int. træf i Bøjden og med stor succes. Der var tilmeldt 26 biler, og vi havde 3 dejlige dage, hvor vejret jo også var med os. Per var igen i år en meget stor hjælp, til at få det hele til at fungere, så en stor tak til Per. Henning Andersen har lovet at skive en artikel om træffet, og den glæder jeg mig til at læse, da Henning altid skriver så levende beretninger.

Vores næste arrangement i klubben er vores ordinære generalforsamling i Hjallese Forsamlingshus lørdag den 13. oktober, hvor jeg håber, at rigtig mange vil møde op. Indkaldelsen er trykt inde i bladet.

Vi har haft et rigtig godt år i Dansk Borgward Klub med nogle dejlige vellykkede arrangementer, og jeg glæder mig til at se jer til vores generalforsamling og vil samtidig ønske jer alle en rigtig god eftersommer med jeres gamle biler.
Vi ses 13. oktober til vores generalforsamling.
 

Med venlig hilsen

Erik Thøgersen
Formand
 
 
Dansk Borgward klub