Om klubben / Formanden har ordet

Formanden har ordet

Oktober 2018
 

Per Rahbek er død


Det er med stor sorg, at vi modtog meddelelsen om Per Rahbeks pludselige død. Mange af klubbens medlemmer deltog i Pers bisættelse i Dalum Kirke og den efterfølgende mindehøjtidelighed fredag den 26. oktober.

Per var oprindeligt uddannet smed, men karrieren som assurandør blev hans levebrød og store interesse. Han gjorde det så godt, at han vandt flere priser for gode resultater. Ud over arbejdet blev Pers passion Dansk Borgward Klub. Her brugte han sine evner som kommunikator og sælger med stort engagement. Hvervet som klubbens redaktør bestred Per gennem mange år samtidig med, at han organiserede træf og rejser og skaffede klubben trofaste sponsorer. Uden Pers store indsats havde Dansk Borgward Klub ikke været, hvad den er i dag.

Per var en ordensmand med stort organisationstalent. Der skulle være styr på alt. Hans gode humør og venlige væsen kunne godt ændre sig kortvarigt, hvis han stødte på slendrian. Det tålte han ikke. Og det respekterede alle.

Dansk Borgward Klub er kendt i udlandet takket være Per. Sammen med sin hustru, Margit, og undertiden med datteren, Helle, svigersønnen, Michael, og barnebarnet, Jacob, har han kørt især Tyskland tyndt til træf med de gamle biler. Og udlændingene er kommet tilbage til vores træf i Danmark.

Per vil være savnet i Dansk Borgward Klub. Vores bedste tanker går til Margit, Helle, Michael, Jacob og resten af Pers familie.

Æret være hans minde.

Med venlig hilsen

Erik Thøgersen
Formand
 
 
Dansk Borgward klub